Zavedení nové výroby v konkrétním podniku - Wild, Jan; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Svobodová, Hana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem práce je zmapovat veškeré možné vybavení, které lze pořídit pro novou výrobu (výrobkovou řadu). Doporučit optimální vybavení pro zavedení výroby. Zmapovat kritické činnosti po zavedení výroby, které by mohly ohrožovat plynulost výrobní linky.
Vedoucí práce: Vlastimil Mejdrech
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses