Marketingová komunikácia technologických konferencií - Venglár, Stanislav (2017)
Bakalárska práca je zameraná na marketingovú komunikáciu technologických konferencií. Cieľom je vybrať a zhodnotiť vhodnosť nástrojov komunikačného mixu využitých pri propagácii technologickej konferencie. V teoretickej časti sú definované pojmy event marketing a event, marketingová komunikácia a komunikačný mix konkrétne aplikované na eventy. Praktická časť je zameraná na špecifickú technologickú konferenciu a na analýzu nástrojov marketingovej komunikácie tejto konferencie. Výstupom sú odporúčania organizátorom konferencie k jednotlivým nástrojom komunikačného mixu využiteľných v ďalších ročníkoch.