Marketingová komunikácia technologických konferencií - Venglár, Stanislav; Černá, Jitka, 1961-; Müllerová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalárska práca je zameraná na marketingovú komunikáciu technologických konferencií. Cieľom je vybrať a zhodnotiť vhodnosť nástrojov komunikačného mixu využitých pri propagácii technologickej konferencie. V teoretickej časti sú definované pojmy event marketing a event, marketingová komunikácia a komunikačný mix konkrétne aplikované na eventy. Praktická časť je zameraná na špecifickú technologickú konferenciu a na analýzu nástrojov marketingovej komunikácie tejto konferencie. Výstupom sú odporúčania organizátorom konferencie k jednotlivým nástrojom komunikačného mixu využiteľných v ďalších ročníkoch.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses