Crowdfunding jako možnost financování kulturních projektů v podmínkách České republiky - Vejskalová, Tereza; Müllerová, Jana; Svobodová, Ivana, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato bakalářská práce pojednává o crowdfundingu a jeho využití jako způsobu financování kulturních projektů v prostředí České republiky. Teoretická část práce čtenáře seznamuje se základy crowdfundingu, jeho jednotlivými typy spolu s výhodami a nevýhodami, se kterými se autoři mohou setkat při jeho využití jako způsobu financování. V praktické části poté nacházíme popis českých crowdfundingových portálů Hithit a Startovač, vymezení crowdfundingové kampaně a popis základních faktorů úspěšnosti včetně analýzy jejich vlivu, což může pomoci samotným autorům projektu.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses