Charakteristika dopytu po vybraných liekoch - Húska, Jakub (2017)
Táto bakalárska práca sa zaoberá dopytom po voľnopredajných liekov. Cieľom práce je charakteristika a priblíženie trhu s voľnopredajnými liečivami. Práca vysvetľuje teoretické aspekty dopytu a oboznamuje so základnými princípmi dopytu. Skúma faktory, ktoré vplývajú na spotrebiteľa. Praktická časť tejto bakalárskej práce analyzuje dopyt po vybraných liečivách pomocou primárnych dát získaných od respondentov pomocou dotazníkového šetrenia a vyhodnocuje situáciu na trhu s voľnopredajnými liekmi proti bolesti.