Charakteristika dopytu po vybraných liekoch - Húska, Jakub; Soukupová, Jana; Krameš, Jaroslav, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Táto bakalárska práca sa zaoberá dopytom po voľnopredajných liekov. Cieľom práce je charakteristika a priblíženie trhu s voľnopredajnými liečivami. Práca vysvetľuje teoretické aspekty dopytu a oboznamuje so základnými princípmi dopytu. Skúma faktory, ktoré vplývajú na spotrebiteľa. Praktická časť tejto bakalárskej práce analyzuje dopyt po vybraných liečivách pomocou primárnych dát získaných od respondentov pomocou dotazníkového šetrenia a vyhodnocuje situáciu na trhu s voľnopredajnými liekmi proti bolesti.
Vedoucí práce: Jana Soukupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses