Finanční analýza AVON Cosmetics, spol. s.r.o. - Zemková, Kateřina; Staňková, Anna, 1951-; Obhlídal, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti Avon Cosmetics, spol s. r .o. za období 2011 až 2015. Práce je rozdělena na dvě hlavní části: teoretickou a praktickou. První celek je zaměřen na teorii spojenou s finanční analýzou. Popisuje předmět finanční analýzy, uživatele, zdroje a metodiku, kterou finanční analýza využívá. Úvodem druhé části je představena vybraná společnost a dále je pak prováděna samotná finanční analýza. Jako první je provedena horizontální a vertikální analýza, poté jsou vypočítány poměrové ukazatele a závěrem je predikce finanční tísně.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses