Vplyv používaných štýlov vedenia a riadenia na výkonnosť zamestnancov - Tokár, Adam; Dědina, Jiří, 1955-; Cejthamr, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalárska práca sa zaoberá vplyvom používaných štýlov vedenia a riadenia na determinanty výkonnosti zamestnancov. Hlavným cieľom práce je rozšírenie obzorov v oblasti prístupov vedenia, riadenia a poukázanie na vplyv konkrétnych štýlov na výkonnosť. Teoretická časť vymedzuje základné pojmy z oblasti vedenia a riadenia ľudí, zhŕňa štýly vedenia, približuje problematiku výkonnosti a jej determinantov. Praktická časť obsahuje analýzu výskumov z odborných článkov a porovnanie vybraných krajín na základe faktorov výkonnosti. Každý výskum má svoje predpoklady, model, konkrétne šetrenie a predstavenie výsledkov. Na záver sú stanovené odporúčania pre využitie v praktickom prostredí.
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses