Finanční analýza Kooperativa pojišťovna, a.s. - Michálková, Tereza; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Kooperativa pojišťovna, a.s. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, a to metodickou a praktickou. Metodická část definuje finanční analýzu, její cíle a uživatele, zaměřuje se na její metody, popisuje poměrové ukazatele a komplexní modely. V praktické části je poté představena analyzovaná společnost a je provedena finanční analýza za období 2011-2015 za použití představených metod a principů. V závěru jsou nakonec shrnuty poznatky z provedené analýzy a zhodnocení celkové finanční a hospodářské situace společnosti.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses