Finanční analýza společnosti Neoluxor s. r. o. - Ondráková, Veronika; Staňková, Anna, 1951-; Bartík, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem bakalářské práce je finanční analýza společnosti Neoluxor, s.r.o. za roky 2011-2015. Celá práce je rozdělena na tři části. První část je teoretická, popisuje předmět, cíle, uživatele a metody finanční analýzy. Další část se věnuje samotné společnosti, zaměřuje se na její podnikatelskou činnost, historii, organizační strukturu a vývoj. Poslední část spočívá v sestavení finanční analýzy společnosti pomocí poměrových ukazatelů, bankrotních a bonitních modelů.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses