Vývoj řízení letového provozu od prvopočátku do současnosti - Číhařová, Denisa; Rathouský, Bedřich; Huňak, James; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalářská práce se zabývá vývojem letecké dopravy od prvních vzletů, přes obě světové války až po nezvladatelnou situaci ve vzdušném prostoru, právě kvůli které byl zaveden systém řízení letového provozu. Cílem práce je podat co nejvíce informací o vývoji řízení letového provozu od počátku až do současnosti. Měla by také přispět k prohloubení znalostí o řízení letového provozu, ať už v ekonomické nebo provozní oblasti. Podat nám obrázek o tom, jak v současnosti hospodaří státní podnik Řízení letového provozu České republiky, jak se vyvíjí jeho finanční situace, jaké jsou jeho priority, plány a cíle do budoucna a v neposlední řadě o lidských zdrojích, které jsou zatím nenahraditelnou součástí celkové oblasti řízení letového provozu.
Vedoucí práce: Bedřich Rathouský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses