Rezidenčný trh – komparácia Prahy a Bratislavy - Killingerová, Michaela (2015)
Rezidenčný trh sa odlišuje oproti ostatným trhom aj jednotlivým segmentom realitného trhu významnými špecifikami. Práca poskytuje o rezidenčnom trhu ucelený obraz, ktorý je spočiatku v úrovni teoretickej a v ďalších kapitolách aj praktickej. Prvá časť práce rezidenčný trh vymedzuje, charakterizuje a odlišuje. Druhá časť sa zameriava na dva konkrétne trhy a to v Prahe a v Bratislave. V záverečných kapitolách sú aplikované poznatky na odhad hodnoty konkrétnych projektov medzinárodne pôsobiacej developerskej spoločnosti.