Rezidenčný trh – komparácia Prahy a Bratislavy - Killingerová, Michaela; Dušek, David, 1973-; Púchovský, Branislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Rezidenčný trh sa odlišuje oproti ostatným trhom aj jednotlivým segmentom realitného trhu významnými špecifikami. Práca poskytuje o rezidenčnom trhu ucelený obraz, ktorý je spočiatku v úrovni teoretickej a v ďalších kapitolách aj praktickej. Prvá časť práce rezidenčný trh vymedzuje, charakterizuje a odlišuje. Druhá časť sa zameriava na dva konkrétne trhy a to v Prahe a v Bratislave. V záverečných kapitolách sú aplikované poznatky na odhad hodnoty konkrétnych projektov medzinárodne pôsobiacej developerskej spoločnosti.
Vedoucí práce: David Dušek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses