Podnikatelský plán - Vejrážka, Petr; Krause, Josef, 1978-; Machek, Ondřej, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato práce objektivně posuzuje ekonomickou životaschopnost nově vzniklého startupu, který má ambici stát se předním odborníkem na domácím trhu v oblasti poradenství problematiky kryptoměn. Cílem této práce je sestavení podnikatelského plánu, jehož součástí je rovněž marketingový výzkum společně s finančním plánem. V úvodní části práce je vymezen teoretický rámec, týkající se problematiky kryptoměn společně s analýzou jejich ekonomického dopadu na český trh. Teoretická část páce je obohacena o nutný metodologický základ pro sestavení podnikatelského plánu. V praktické části této práce je k nalezení podnikatelský plán, jehož cílem je posouzení obchodního modelu tohoto startupu s využitím metod pro analýzu poptávky a analýzu tržního potenciálu.
Vedoucí práce: Josef Krause
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses