Aplikace projektového řízení při tvorbě komunikační kampaně e-shopu - Bártíková, Ivana; Borovička, Adam; Melechovský, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Metody projektového řízení se dají využít v mnoha oborech lidské činnosti. V této diplomové práci jsou aplikovány na tvorbu komunikační kampaně e-shopu. V teoretické části jsou popsány základní pojmy projektového managementu a představeny etapy životního cyklu projektu. Hlavní náplní teoretické části je etapa plánování projektu se zaměřením na časovou analýzu a analýzy zdrojů, nákladů a rizika. Popsané metody a analýzy jsou v praktické části aplikovány na reálný projekt, tj. komunikační kampaň nově vzniklého e-shopu Motovidlo.cz, který nabízí různé produkty s potiskem. Závěrečná část práce pojednává o úspěšnosti projektu, naplnění cílů a doporučeních pro realizační tým projektu.
Vedoucí práce: Adam Borovička
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses