Implementace CRM do malé firmy - Malý, Vojtěch (2017)
Práce v teoretické části vysvětluje fenomén nazývaný Consumer relationship management (CRM), diskutuje jeho jednotlivé komponenty, podstatu a předpoklady pro úspěšnou implementaci do podniku. V části praktické se nadále věnuje implementaci CRM do konkrétní malé firmy XYZ, která působí na území České republiky. Ve spojitosti s implementací CRM se práce dále věnuje optimalizaci procesů v této firmě, které se týkají vyřizování objednávek. Třetí hlavní oblastí praktické části je analýza historických dat s návrhem možného využití do budoucnosti.