Finanční analýza neziskových organizací pohybujících se v konkurenčním prostředí - Masis, Mykola (2016)
Cílem diplomové práce je odpovědět na otázku jaké faktory ovlivňují růst finančních kapacit neziskových organizací. K tomu využiji metody finanční analýzy a dále si stanovím kvalitativní faktory, které dle mého názoru mohou mít vliv na konkurenceschopnost školky. Mé zdroje budou výroční zprávy a spolupráce s manažery školek. K finálnímu stanovení jaké faktory mají vliv využiji dotazníkové šetření u rodičů.