Finanční analýza neziskových organizací pohybujících se v konkurenčním prostředí - Masis, Mykola; Potluka, Oto, 1973-; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce je odpovědět na otázku jaké faktory ovlivňují růst finančních kapacit neziskových organizací. K tomu využiji metody finanční analýzy a dále si stanovím kvalitativní faktory, které dle mého názoru mohou mít vliv na konkurenceschopnost školky. Mé zdroje budou výroční zprávy a spolupráce s manažery školek. K finálnímu stanovení jaké faktory mají vliv využiji dotazníkové šetření u rodičů.
Vedoucí práce: Oto Potluka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses