Spolupráce externího a interního auditu a její přínosy - Cao, Van Anh; Dvořáček, Jiří, 1947-; Zádamský, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zabývá spoluprací externího a interního auditu a její přínosy pro danou organizaci a všechny zainteresované strany. Teoretická část se nejprve zabývá historií externího a interního auditu v Evropě, Spojených státech amerických a v České republice. Další kapitoly se věnují samotným definicím, posláním a přínosy externího a interního auditu. Diplomová práce se také věnuje legislativnímu rámci daného auditu, jak českému právnímu rámci , tak mezinárodnímu. Praktická část práce se věnuje externímu a internímu auditu ve dvou organizacích, tím je Vysoka škola ekonomická škola v Praze a společnost ČEZ a.s. Tyto organizace byly vybrány s úmyslem porovnaní přínosů externího a interního auditu v odlišných organizacích, jak svou hlavní činností , tak i velikostí organizace.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses