Analýza rizik a ich riešenie v procese výroby - Daniš, Pavel; Plášková, Alena, 1949-; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Diplomová práca sa venuje analýze rizík a spôsobom ich riešení vo výrobnom procese. Jej hlavným prínosom je zlepšenie návrhu výrobného procesu vzduchotechnických systémov spoločnosti Lindab s. r. o. Práca podáva komplexný prehľad metódy FMEA s jej prvkami zameranými na zlepšovanie procesov, identifikuje riziká vo výrobe, ich dopady, príčiny, úrovne významu, výskytu a odhalenia. Delí sa na teoretickú a praktickú časť. K predkladanej práci bola využitá zahraničná odborná literatúra a poznatky z odbornej praxe vo spoločnosti Lindab s. r. o. uskutočnenej behom štúdia na Vysokej škole ekonomickej v Prahe.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses