Úrazové pojištění na českém pojistném trhu - Krejčík, Miroslav; Ducháčková, Eva, 1958-; Fleischmann, Luboš, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tématem této bakalářské práce je Úrazové pojištění na českém pojistném trhu. Práce je rozdělena do pěti částí. První část práce je věnována charakteristice úrazové pojištění a vymezení základních pojmů. Součástí první části práce jsou také statistiky týkající se úrazů. Druhá část se týká průzkumu trhu a možnosti uzavřít úrazového pojištění on-line. Třetí část se zaměřuje na konkrétní nabídky úrazového pojištění u dvou vybraných pojišťoven. Ve čtvrté části je provedena komparace modelových úrazových pojištění dle on-line i oficiálních kalkulaček pojišťoven. V páté části je pomocí statistických údajů ukázána situace na českém pojistném trhu a jeho vývoj v posledních letech. Účelem této bakalářské práce je analýza českého pojistného trhu v oblasti úrazového pojištění a následné srovnání nabídky úrazového pojištění mezi vybranými pojišťovnami.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses