Problematika účasti řidiče při nakládce a vykládce a jeho odpovědnost - příklady v rámci společnosti HOPI - Melicharová, Michaela; Novák, Radek, 1960-; Šilar, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této diplomové práce je analýza odpovědnosti dopravce a řidiče při nakládce a vykládce zboží ve společnosti HOPI, charakteristika důvodů reklamací u vybraného partnera a představení jednoho typu reklamací s následným navrhnutým řešením, jak zabránit dalším škodám na zboží. První část práce analyzuje odpovědnost dopravce, kde rozlišuje několik typů odpovědnosti včetně rozsahu odpovědnosti za ztrátu, poškození či zničení zásilky. V praktické části je popsána práce a odpovědnost řidiče ve společnosti HOPI. Jsou charakterizovány důvody reklamací společnosti Savencia a poslední část práce se zabývá jedním důvodem reklamace (poškozením zboží) a následným návrhem řešení.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses