Ether -- Analýza české designérské značky a její rozvoj na českém a zahraničním trhu - Jamborová, Nikola; Hucková, Barbara, 1964-; Hušek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Práce se zabývá analýzou lokální módní značky Ether z pohledu marketingových nástrojů typických pro módní odvětví ale i mimo něj. Jsou vysvětleny pojmy móda, slow fashion, specifické nástroje módního marketingu a marketingový výzkum pomocí dotazníkového šetření. Práce se zabývá detailní analýzou prodejů a prodejních kanálů značky. Pomocí řízených rozhovorů je nastavena cílová skupina značky. Popsána je taktéž konkurence značky. Z nabitých informací je následně stanoven marketingový nástroj, který by měl pomoci značce oslovit širokou veřejnost. Hypotézou práce je: „V České republice je možné vyrábět luxusní kožené doplňky, které dokáží zaujmout vhodným marketingovým nástrojem širší veřejnost.“
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses