Daňové zvýhodnění výzkumu a vývoje v České republice - Šteflová, Renata; Finardi, Savina; Marková, Hana, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Diplomová práce se zaměřuje na oblast daňové podpory výzkumu a vývoje v České republice skrze odpočet od základu daně. Autorka si klade za cíl především objasnit pochybnosti při praktické aplikaci daňového odpočtu na podporu výzkumu a vývoje českým podnikatelským subjektem při kalkulaci daně z příjmu právnických osob. Na základě dosažených poznatků jsou na závěr práce uvedeny návrhy možných legislativních změn v této oblasti.
Vedoucí práce: Savina Finardi
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses