Analýza vzdělávání ve vybraném podniku - Zrůbková, Lucie; Legnerová, Kateřina, 1965-; Pivoňka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této diplomové práce je zanalyzovat a zhodnotit systém vzdělávání zaměstnanců v auditorské společnosti působící na českém trhu. Práce je rozdělena na část teoretickou, v níž jsou vysvětleny základní definice, strategie vzdělávání a proces vzdělávání zaměstnanců, včetně jednotlivých metod. Praktická část obsahuje charakteristiku společnosti, analýzu systému vzdělávání a metody vzdělávání. Práce se zaměřuje především na oblast technického vzdělávání, jelikož ta je typická pro společnost tohoto zaměření a na oblast vzdělávání měkkých dovedností a revitalizaci tohoto konceptu. Součástí provedené analýzy jsou návrhy na zlepšení a optimalizaci komplexního vzdělávacího procesu, nebo některých jeho částí.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses