Srovnání organizační architektury malých a středních podniků v odvětví finančního poradenství - Král, Dorian (2017)
Práce je zaměřena na srovnání organizační architektury vybraných společností OVB Allfinanz, a.s., Partners Financial Services, a.s. Broker Trust, a.s. Cílem práce je zkoumat jednotlivé prvky organizačních architektur ke vztahu k celkové výkonnosti organizací. Na základě teoretických a praktických poznatků budou u každé z vybraných společností představeny základní prvky organizační architektury. V rámci praktické části byl sestaven dotazník zaměřený na rozpoznání stylů řízení vedoucích pracovníků. Na konci práce jsou výsledky konfrontovány s teoretickými východisky.