Motivace a stabilizace zaměstnanců v malé firmě - Zejdová, Petra; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Cetkovský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato diplomová práce je zaměřena na dvě oblasti řízení lidských zdrojů, kterými jsou motivace a stabilizace zaměstnanců a na vztah mezi nimi. Cílem diplomové práce je prostřednictvím vlastního dotazníkového šetření a sběru interních dat společnosti analyzovat strukturu a kvalitu řízení motivace a stabilizace zaměstnanců v konkrétní společnosti. Dotazníkové šetření je zaměřeno především na identifikaci motivačního profilu zaměstnanců společnosti a faktorů, které pozitivně ovlivňují jejich pracovní spokojenost. Z provedené analýzy jsou následně vyvozeny relevantní závěry a vytvořeny návrhy na posílení či stabilizaci silných stránek a oslabení slabých stránek společnosti v oblasti motivace a stabilizace zaměstnanců. Výstupy diplomové práce budou složit především vedení společnosti pro zlepšení kvality řízení lidských zdrojů ve sledovaných oblastech a ke stabilizaci zaměstnanců.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses