Vliv spojování podniků na technickou stránku vedení účetnictví - Šubrtová, Lenka (2016)
Diplomová práce seznamuje s povinnostmi, náležitostmi, vazbami, souvislostmi a okolnostmi integrace ve vztahu na technickou stránku vedení účetnictví. Přináší informace o motivech, které vedou k rozhodnutí o přeměnách společností, o fázích a zásadách těchto procesů, analyzuje možná rizika, vliv lidského faktoru, možnou problematiku výkaznictví a další praktické aspekty na vedení a správu účetnictví.