Vliv spojování podniků na technickou stránku vedení účetnictví - Šubrtová, Lenka; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Janhuba, Miloslav, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce seznamuje s povinnostmi, náležitostmi, vazbami, souvislostmi a okolnostmi integrace ve vztahu na technickou stránku vedení účetnictví. Přináší informace o motivech, které vedou k rozhodnutí o přeměnách společností, o fázích a zásadách těchto procesů, analyzuje možná rizika, vliv lidského faktoru, možnou problematiku výkaznictví a další praktické aspekty na vedení a správu účetnictví.
Vedoucí práce: David Procházka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses