TIME MANAGEMENT - nástroj nejen pro prokrastinující studenty - Ouředníková, Lucie (2016)
Tato diplomová práce seznamuje čtenáře s pojmem time management a popisuje kroky k jeho úspěšnému zavedení do praktického života. Cílem práce je zmapovat povědomí studentů Vysoké školy ekonomické o této problematice a zjistit, jestli jim studium na vysoké škole celkově a především předmět Management osobního rozvoje rozšiřuje, ve spojitosti s touto problematikou, obzory či nikoliv. K řešení jsou využity myšlenkové mapy, které ilustrují, co si pod pojmem time management studenti představují. Z provedené analýzy myšlenkových map, vyplývá, že všichni dotázaní studenti mají velice správnou představu o této problematice, nicméně je zřejmé, že absolventi předmětu Management osobního rozvoje vykazují o poznání hlubší znalosti.