TIME MANAGEMENT - nástroj nejen pro prokrastinující studenty - Ouředníková, Lucie; Franková, Emilie, 1949-; Pauknerová, Daniela, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato diplomová práce seznamuje čtenáře s pojmem time management a popisuje kroky k jeho úspěšnému zavedení do praktického života. Cílem práce je zmapovat povědomí studentů Vysoké školy ekonomické o této problematice a zjistit, jestli jim studium na vysoké škole celkově a především předmět Management osobního rozvoje rozšiřuje, ve spojitosti s touto problematikou, obzory či nikoliv. K řešení jsou využity myšlenkové mapy, které ilustrují, co si pod pojmem time management studenti představují. Z provedené analýzy myšlenkových map, vyplývá, že všichni dotázaní studenti mají velice správnou představu o této problematice, nicméně je zřejmé, že absolventi předmětu Management osobního rozvoje vykazují o poznání hlubší znalosti.
Vedoucí práce: Emilie Franková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses