Schvalování účetních závěrek v prostředí malé obce v České republice - Šlégrová, Lucie; Svoboda, Michal, 1983-; Bauer, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Práce se věnuje schvalování účetních závěrek v prostředí malé obce. V prvních třech kapitolách je vysvětleno, jak funguje proces schvalování u vybraných účetních jednotek včetně právního zakotvení obcí a jejich účetního výkaznictví. V poslední kapitole je pak přiblížen proces schvalování konkrétně v malé obci Kytín. Jsou zde identifikovány role jednotlivých subjektů, kterých se proces dotýká, a v závěru je uvedeno také zhodnocení průběhu schvalování z hlediska efektivity, srozumitelnosti a časové náročnosti.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses