Ocenenie Tatra banky, a.s. - Baroniak, Jozef (2017)
Cieľom práce je ocenenie spoločnosti Tatra banka a.s. Prvá, teoretická časť je zameraná na špecifiká a metódy oceňovania komerčných bánk. Druhá, praktická časť je venovaná samotnému oceneniu. Praktická časť je rozdelená na finančnú a strategickú analýzu, zostavenie finančného plánu a ocenenie vybranými metódami.