Ocenenie spoločnosti Iveco Czech Republic, a.s. - Kornietová, Katarína; Kislingerová, Eva, 1950-; Vávrová, Hana, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práca sa zaoberá ocenením spoločnosti Iveco Czech Republic, a.s., pre potreby managementu. Ocenenie je vykonané ku dňu 31.12.2016. Základom pre ocenenie je vypracovanie strategickej a finančnej analýzy. Zistenia z analýz budú zohľadnené pri zostavení finančného plánu, z ktorého bude vychádzať samotné ocenenie. Dôraz je kladený na ocenenie prostredníctvom diskontovaného cashflow pre vlastníkov a veriteľov FCFF a ocenenie podľa hodnoty ukazovateľa EVA. Výnosové metódy sú porovnané s účtovnou hodnotou podniku.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses