Specifika výkaznictví příspěvkových organizací v oblasti kultury - Staňková, Veronika; Boukal, Petr, 1962-2022; Vávrová, Hana, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Výkaznictví příspěvkových organizací prošlo výraznou změnou navázanou na tzv. reformu účetnictví státu. Diplomová práce se zaměřuje na přiblížení specifik vyplývajících z nové účetní legislativy, na její srovnání s mezinárodní úpravou a ukazuje principy hospodaření a účetního výkaznictví příspěvkových organizací na příkladu jedné z největších českých kulturních institucí - Národní galerie v Praze.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses