Ekonomika, řízení a výkony profesionálních loutkových souborů v Plzni a Ostravě - Gebellová, Veronika; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Malcová, Zuzana, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalářská práce se zabývá ekonomikou, řízením a výkony loutkových divadel. V teoretické části popisuje historii loutkářství na území ČR, současné profesionální loutkové soubory jako součást divadelní sítě ČR, typologii divadel, jejich financování a právní formy. Praktickou částí je případová studie, která porovnává dvě konkrétní loutková divadla po stránce ekonomické i umělecké. Zabývá se způsoby jejich propagace, strukturou řízení i jejich historií.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses