Charakteristika poptávky po energetických nápojích - Svoboda, David (2017)
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá poptávkou po energetických nápojích. Cílem této práce je zkoumat charakteristiku této poptávky. Teoretická část se bude zabývat vysvětlením pojmu poptávka a popsáním základních faktorů, které ji determinují. V teoretické části se také objeví marketingový mix, který je spjatý s poptávkou a praktickou částí této práce. V praktické části se pokusím pomocí dotazníkového šetření analyzovat současnou poptávku po energetických nápojích.