Charakteristika poptávky po energetických nápojích - Svoboda, David; Soukupová, Jana; Krameš, Jaroslav, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá poptávkou po energetických nápojích. Cílem této práce je zkoumat charakteristiku této poptávky. Teoretická část se bude zabývat vysvětlením pojmu poptávka a popsáním základních faktorů, které ji determinují. V teoretické části se také objeví marketingový mix, který je spjatý s poptávkou a praktickou částí této práce. V praktické části se pokusím pomocí dotazníkového šetření analyzovat současnou poptávku po energetických nápojích.
Vedoucí práce: Jana Soukupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses