Hodnocení efektivity implementace systému reportingu - Řežábek, Martin; Lorenc, Miroslav, 1974-; Vladyka, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Práce se zabývá hodnocením efektivity systému reportingu ve vybrané společnosti a porovnáváním původního a současného řešení. Pro účely hodnocení je provedena rešerše vhodné literatury, sestavení modelu hodnocení za využití metody analogie z modelů hodnocení informačních systémů a za využití zkušeností zaměstnanců zkoumané společnosti a expertů v oblasti finančního řízení se zaměřením na systémy reportingu. Model představuje soubor kritérií strukturovaných do skupin dle předmětu zkoumání, určení jejich vah a následné přiřazení hodnoty závislé na výsledku daného kritéria. V poslední fázi práce je v rámci sekundárního cíle odstoupeno od hodnocení konkrétního systému a je definován obecně aplikovatelný model, který lze využít pro hodnocení širokého spektra reportingových řešení.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses