Due diligence - Slonka, Tomáš (2017)
Diplomová práce na téma due diligence se zaměřuje na praktické využití due diligence. Cílem této diplomové práce je stanovení rizik pro investora, ukázky úprav do EBITDA, čistého dluhu a čistého pracovního kapitálu a výpočet hodnoty cílové společnosti v porovnání s hodnotou nabízenou s reálným investorem na trhu.