Due diligence - Slonka, Tomáš; Smrčka, Luboš; Podola, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce na téma due diligence se zaměřuje na praktické využití due diligence. Cílem této diplomové práce je stanovení rizik pro investora, ukázky úprav do EBITDA, čistého dluhu a čistého pracovního kapitálu a výpočet hodnoty cílové společnosti v porovnání s hodnotou nabízenou s reálným investorem na trhu.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses