Odložená daň v účetní závěrce vybraných společností - Hrbková, Radka (2017)
Hlavní cíl bakalářské práce spočívá v analyzování vykazování odložené daně v účetních závěrkách vybraných společností. Teoretická část obsahuje krátký úvod do daně ze zisku, dále už je teoretická část zaměřena na odloženou daň její podstatu, význam a historii. Jsou zde rozebrány metody zjišťování odložené daně včetně jejího výpočtu a zaúčtování. Velký prostor je věnován titulům, které vedou k odložené dani. Poslední teoretická část je věnována vykazování odložené daně. Empirická část bakalářské práce je věnována odložené dani v účetních závěrkách společností RENO-obuv, spol. s r.o. a DEICHMANN-OBUV s.r.o.