Odložená daň v účetní závěrce vybraných společností - Hrbková, Radka; Pospíšil, Jiří, 1988-; Vomáčková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Hlavní cíl bakalářské práce spočívá v analyzování vykazování odložené daně v účetních závěrkách vybraných společností. Teoretická část obsahuje krátký úvod do daně ze zisku, dále už je teoretická část zaměřena na odloženou daň její podstatu, význam a historii. Jsou zde rozebrány metody zjišťování odložené daně včetně jejího výpočtu a zaúčtování. Velký prostor je věnován titulům, které vedou k odložené dani. Poslední teoretická část je věnována vykazování odložené daně. Empirická část bakalářské práce je věnována odložené dani v účetních závěrkách společností RENO-obuv, spol. s r.o. a DEICHMANN-OBUV s.r.o.
Vedoucí práce: Jiří Pospíšil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses