Strategická analýza firmy Budějovický Budvar - Tůma, Jan; Boukal, Petr, 1962-2022; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Obsahem bakalářské práce je strategická analýza Budějovického Budvaru. Práce je rozdělena na dvě části, na část teoretickou a část praktickou. Cílem této práce je komplexní zhodnocení strategické pozice Budějovického Budvaru. V teoretické části byl představen koncept a metody strategické analýzy a její hlavní nástroje. V praktické části byly tyto nástroje použity na Budějovickém Budvaru. Jednalo se o analýzu makrookolí, analýzu mikrookolí, analýzu vnitřních zdrojů a finanční analýzu. Na konci práce byly zjištěné informace syntetizovány ve formě SWOT matice. Poslední část se zabývala strategickými doporučeními na základě všech zjištěných informací.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses