Blogování jako nástroj marketingové komunikace - Trtková, Ivana; Zamazalová, Marcela; Pešek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Předmětem bakalářské práce je představení blogů jako nástroje marketingové komunikace a jejich vlivu na nákupní chování čtenářů. Teoretická část představuje vývoj internetu a blogů jak v českém, tak mezinárodním kontextu. Dále představuji obecně přijímané charakteristiky a rozdělení blogů. Praktická část se zaobírá pohledem na blogy z optiky firem, samotných blogerů a jejich čtenářů. Pro její zpracování bylo použito rozhovorů se zástupci firem a blogerů a následně dotazníkového šetření, které se zaměřuje na pohled čtenářů. Na základě těchto šetření práce poskytuje doporučení pro další využívání blogů jako nástroje marketingové komunikace.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses