Strategická analýza společnosti Choceňská mlékárna - Nguyen Thi, Linh; Špička, Jindřich, 1981-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalářská práce se zabývá provedením strategické analýzy společnosti Choceňská mlékárna s.r.o. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, na teoretickou a praktickou. Teoretická část definuje strategie, vybrané metody a nástroje, které jsou poté aplikovány v praktické části na konkrétní podnik. V práci je použito metod strategické a finanční analýzy, zejména PESTLE analýza, Porterův model pěti sil a SWOT analýza. K závěru na základě zjištěných informací bude zhodnoceno zdraví společnosti a budou navrhnuty případné doporučení, změny či postupy, které může podnik použít při svém strategickém řízení.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses