Čerpání fondů EU ve vybrané oblasti - Pavlíková, Jana (2017)
Cílem této bakalářské práce Čerpání fondů EU ve vybrané oblasti je zmapovat dotační politiku EU v zemědělství a její dopady na zemědělské podniky v České republice. Práce se dělí na dvě části. První část je zaměřena na teoretické podklady problematiky fondů EU a Společné zemědělské politiky. Druhá část pak ilustruje systém evropských dotací v zemědělství na konkrétním podniku. Jsou zde uvedeny a zhodnoceny jednotlivé projekty financované z fondů EU v tomto podniku.