Čerpání fondů EU ve vybrané oblasti - Pavlíková, Jana; Breňová, Lubomíra, 1948-2025; Krameš, Jaroslav, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této bakalářské práce Čerpání fondů EU ve vybrané oblasti je zmapovat dotační politiku EU v zemědělství a její dopady na zemědělské podniky v České republice. Práce se dělí na dvě části. První část je zaměřena na teoretické podklady problematiky fondů EU a Společné zemědělské politiky. Druhá část pak ilustruje systém evropských dotací v zemědělství na konkrétním podniku. Jsou zde uvedeny a zhodnoceny jednotlivé projekty financované z fondů EU v tomto podniku.
Vedoucí práce: Lubomíra Breňová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses