Finanční analýza podniku - Vojtová, Lenka; Sieber, Martina; Bílková, Stanislava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem bakalářské práce je zanalyzování finanční situace společnosti BOHEMIA HEALING MINERAL WATERS CZ a.s., jež se zabývá stáčením minerálních vod ze vzácných lázeňských pramenů. První část popisuje nástroje používané k zjištění finanční situace podniku a vlivů jeho mikro a makrookolí. V praktické části je vypracována finanční analýza, PEST, SWOT a Porterova analýza pěti sil pro pochopení působení vnějšího okolí na podnik a zároveň zjištění jeho vnitřní situace. V závěru jsou na základě nalezených poznatků navržena možná řešení pro zlepšení.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses