Mindfulness - Holub, Kryštof (2017)
Tato bakalářská práce se věnuje tématu mindfulness a je rozdělena do dvou částí. První, teoretická část, vymezuje základní pojmy spojené s touto problematikou. Dále její vliv na základní funkce mysli, chování a fyziologii člověka. Také se zabývá integrací mindfulness na pracovišti a jejím vlivem na výkon, vztahy a well-being zaměstnanců. V praktické části se zkoumají volné asociace respondentů na téma mindfulness. K tomu používá práce princip mapování mysli, takzvaných mentálních map.